Welkom bij Reallo

We zijn de nieuwe digitale verhuurmakelaar die de wereld van verhuur wilt veranderen
en verbeteren voor huiseigenaren en huurders door slimme processen neer
te zetten in combinatie met een geweldige service.

about-main

Hallo!

Laten we ons even voorstellen; Nadine, Emma, Kimo, Mary en Amber. Aangenaam! Onder ons zijn we een mooie mix van Dutchies en expats die allen in Amsterdam wonen. De laatste jaren hebben we onder Expat Housing Network een groot aantal internationals geholpen bij het vinden van een woning en zich thuis voelen.

Echter na jaren van het helpen van huurders bij het vinden van woonruimte zagen we dat de verhuurmarkt weinig tot niet veranderde. Mensen zijn steeds meer digitaal en processen worden dat ook. Dat zou alles efficiënter moeten maken en helpen om de klantervaring van zowel de verhuurder als de huurder zo prettig mogelijk te maken. Helaas zagen we de modernisering noch focus op klantbeleving terug in de diensten die verhuur partijen aanbieden. Ook zijn de prijzen al die tijd hetzelfde gebleven. Tijd voor verandering. Tijd voor Reallo.

Onze Missie

Wij geloven dat huiseigenaren minder kunnen betalen voor een betere service. Hoe? Door processen te digitaliseren en optimaliseren. Daarnaast geloven we ook dat de ervaring van zowel de verhuurder als de huurder de hoogste prioriteit moet zijn. Daarom staan deze zaken centraal bij alles wat we doen. We willen een nieuwe manier van verhuren introduceren die persoonlijk, digitaal en efficiënt is.

Waarom Reallo?

We zijn niet de 'typische' verhuurmakelaar. We zijn transparant en snappen wat een goede klantervaring is. Ook weten we als geen ander hoe we processen digitaal en efficiënt moeten inrichten. Voorts gaan we met je woning om alsof die van ons is. We zorgen er daarnaast voor dat je geweldige huurders hebt die blijven. Dit alles omdat we geven om verhuurders en huurders en omdat een goede uitvoering ons blij maakt :-)

Meer over ons

amber
AMBER BUCKRIDGE
Operationeel manager

Toen Amber vanuit Australië naar Nederland vertrok was het plan om 2 jaar te blijven om vervolgens verder te gaan. 12 jaar en 2 prachtige kinderen later voelen Amber en haar familie zich meer dan thuis in Amsterdam. Amber is de operationele kracht achter Reallo en weet haar weg uitstekend te vinden als het gaat om alles met betrekking tot de huurmarkt.

nadine
NADINE WITTEVEEN
Verhuur consultant

Nadine is geboren hollander, maar opgegroeid in Ecuador en Bolivia. Nadat ze de middelbare school had afgemaakt pakte ze haar spullen en verhuisde ze terug naar Nederland. Daar vond ze haar passie om mensen te helpen zich thuis te voelen, wat ze ook met plezier heeft gedaan de afgelopen jaren. We zijn daarom ook ontzettend blij met haar ervaring en veeltaligheid!

amber
EMMA DYSART
Verhuur consultant

Emma die vanuit Canada via Tsjechië in Nederland belandde heeft jarenlang internationals geholpen bij het vinden van woonruimte en is in die tijd met tal van huiseigenaren in contact gekomen. Emma gelooft dat Amsterdam de beste stad van de wereld is schroomt dat ook niet te delen zodra ze dat kan. Wij zijn het in ieder geval volledig met haar eens!

amber
KIMO PAULA
Founder

Ondanks het Caribische bloed in zijn aderen voelt Kimo zich erg thuis in de stad die hem 13 jaar geleden met open armen heeft verwelkomt. Na het lanceren van EHN jaren geleden begon het echter langzaam te kriebelen om een dienst op te zetten voor huiseigenaren en huurders die beter, sneller en goedkoper was. Reallo was geboren.

amber
Mary Williams
Office manager

Mary is Welsh en een Amerikaanse expat, die opgroeide in Brussel en Parijs, maar nu verheugd Amsterdam haar thuis mag noemen. Altijd optimistisch ziet Mary immers het positieve in dingen en gaat ze geen uitdaging uit de weg. Ze heeft een passie voor werken met mensen en hun steunen om tot de best mogelijke uitkomst te komen. Een echte aanwinst voor Reallo.